Verhuisbedrijven verwachten in de kerstvakantie van 2016 een top in het aantal verhuizingen. Dat blijkt uit onderzoek van verhuizen.com. De site, die offertes opstelt en mensen aan verhuisbedrijven linkt, voorziet deze maand maar liefst een stijging van dertig procent ten opzichte van vorig jaar. Ook andere verhuisbedrijven bevestigen de duidelijke groei in verhuizingen tijdens de kerstvakantie.

Dat de kerstvakantie een populair moment is om te verhuizen blijkt ieder jaar. Echter, nu de huizenmarkt zo aantrekt als afgelopen jaar is gebleken, zien zowel particulieren als zakenlieden hun kans schoon om te verhuizen. Verder blijkt uit analyse van verhuizen.com dat de huizenverkopen voor het laatste kwartaal van 2016 hoogstwaarschijnlijk 25 procent hoger uit zullen vallen dan die in 2015.

Dat de kerstvakantie een aantrekkelijke periode is om te verhuizen komt niet alleen omdat mensen dan veel tijd hebben. Dat mensen graag een nieuwe start willen maken voor het nieuwe jaar begint speelt ook mee. Het is opnieuw een bevestiging dat het vertrouwen in de huizenmarkt, terug is van weggeweest.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *